Raspon cijene: od 200KM do 2,500,000KM
Površina: od 10 m2 do 1,000 m2
Ostale značajke
O C2 projektu

O C2 projektu

Nakon realizacije niza uspješnih stambeno poslovnih objekata S ponosom predstavlja novi stambeno poslovni objekat „C2 projekt“ projektovan po najvišim standardima sa tradicionalnom kvalitetom iza koje stojimo. Objekat je smješten u mirnom dijelu naselja, blizu glavnih saobraćajnica a dovoljno udaljen da svojim korisnicima obezbjedi miran i komforan život u jednom od najomiljenijih naselja za porodični život.

Arhitektonsko rješenje je plod dugogodišnjeg iskustva i simbioza je najoptimalnijih elemenata koji pružaju ugodan, moderan i siguran životni prostor svojim korisnicima. Iz široke palete stanova i poslovnih prostora koje nudimo sigurni smo da ćete moći odabrati nešto baš za Vas.

Objekat niske spratnosti (S+P+5) nudi stanove različitih veličina i dispozicija na etažama od prizemlja do petog sprata. Možete birati od garsonjere do stanova sa 3 spavaće sobe, ili modernih penthausa na 5. spratu sa prostranim terasama. Većina stanova posjeduje terasu ili prostran balkon.

Svi stanovi su liftom povezani sa podzemnom garažom u kojoj se nalazi 106 parking mjesta za putnička vozila. Pored podzemne garaže, objekat nudi i 37 vanjskih parking mjesta.

U prizemlju je smješteno i 10 poslovnih prostora koji su orjentisani na trg ispred objekta.

Objekat zadovoljava najstrože propise energetske efikasnosti, te ispunjava stroge kriterije prilikom izbora materijala koji se koriste pri izgradnji. Kako bismo dodatno umanjili troškove sve skupljih energenata, osigurali smo odvojeno mjerenje potrošnje za svaki pojedinačni stan i poslovni prostor.

Stanovi se zagrijavaju iz gasne kotlovnice koja se nalazi u sklopu objekta. Svaki stan posjeduje priključak za električnu energiju minimalne snage 6,7kW, te optički priključak na infrastrukturu dostupnih internet i tv providera.

Gradnja objekta je u toku i očekujemo da će prve stanare primiti već u proljeće 2024. godine.

Sve informacije o možete dobiti na broj telefona:

Usporedi